FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Shell i BASF blizu dogovora o prodaji zajedničkog ulaganja

NEW YORK, 4. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nizozemski naftni div RoyalDutch Shell/Group i njemački BASF blizu su postizanja dogovora okoprodaje svog joint venturea za proizvodnju plastike jednoj indijskojgrupi za više od pet milijardi dolara, piše u srijedu Wall StreetJournal.
NEW YORK, 4. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Nizozemski naftni div Royal Dutch Shell/Group i njemački BASF blizu su postizanja dogovora oko prodaje svog joint venturea za proizvodnju plastike jednoj indijskoj grupi za više od pet milijardi dolara, piše u srijedu Wall Street Journal.

Po pisanju toga lista, koji se poziva na osobe bliske pregovorima, sporazum po kojem bi konzorcij predvođen indijskom tvrtkom Haldia Petrochemicals iz Calcutte kupio Basell NV mogao bi biti objavljen u idućih nekoliko dana.

Basell je veliki proizvođač sirovine koja se koristi u proizvodnji na tisuće proizvoda za kućanstva a ima proizvodne operacije na pet kontinenta te više od 4.000 kupaca u više od 120 zemalja svijeta.

Financiranje i ostali uvjeti sporazuma o prodaji, koji obuhvaća njegove operacije diljem svijeta, tek će biti zaključeni a sporazum još uvijek može doživjeti neuspjeh, piše Journal citirajući spomenute izvore. Nijedna od tri kompanije zasad nije komentirala napise u WSJ-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙