FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Kosor uputila brzojav sućuti obitelji Josipa Jugeca

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosoruputila je danas brzojav sućuti obitelji Jugec u povodu smrti JosipaJugeca, donedavnog predsjednika Saveza udruga obitelji zatočenih inestalih hrvatskih branitelja.
ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uputila je danas brzojav sućuti obitelji Jugec u povodu smrti Josipa Jugeca, donedavnog predsjednika Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja.

"Poštovana i draga obitelji Jugec, primite izraze moje iskrene i duboke sućuti. Smrt našega Jože duboko me potresla jer je otišao još jedan veliki prijatelj. Pamtit ćemo ga kao dobrog čovjeka koji se ustrajno borio za istinu o tisućama nestalih u Hrvatskoj. Ovim odlaskom ostaje nenadoknadiva praznina u našim srcima", stoji u brzojavu sućuti ministrice Kosor.

Josip Jugec iznenada je jutros preminuo u Vukovaru u 63. godini.

Posljedni ispraćaj Josipa Jugeca bit će u četvrtak 8,30 sati iz vukovarske Opće bolnice, a pokop u petak u 16,30 na zagrebačkom groblju Miroševac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙