FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pet razbojstava u manje od osam sati

ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - U nešto manje od osam sati jučer sena zagrebačkom području dogodilo ček pet razbojstava, a počinitelji suu svim slučajevima ostali nepoznati, doznaje se danas u policiji.
ZAGREB, 4. svibnja 2005. (Hina) - U nešto manje od osam sati jučer se na zagrebačkom području dogodilo ček pet razbojstava, a počinitelji su u svim slučajevima ostali nepoznati, doznaje se danas u policiji.

Najomiljenije mete razbojnika uobičajeno su bile sportske kladionice. Jučer su na području Trešnjevke i Trnja opljačkane čak tri, a zagrebačke pljačkaše privukao je i jedan frizerski salon te slučajni prolaznik na savskom nasipu.

Dvije kladionice opljačkane su uz prijetnje pištoljima, dok je u trećoj nepoznati razbojnik od djevojke iza pulta novac zatražio zaprijetivši joj metalnom šipkom. Policija danas nije navela s kolikim su iznosima razbojnici uspjeli pobjeći, ističući tek da je riječ o plijenu od nekoliko tisuća kuna.

Šteta u frizerskom salonu ipak je bila znatno manja. Nepoznati mladić koji je 41-godišnju vlasnicu salona primio za glavu i u nju uperio pištolj prema policijskim je tvrdnjama uspio "izvući" tek nekoliko stotina kuna.

Razbojstvo na savskom nasipu počinila su trojica mladića, koji su zaskočili 38-godišnjaka koji je u predvečer šetao kraj rijeke. Nakon što su ga zatražili cigaretu jedan od mladića 38-godišnjaka je udario šakom u nos. On je pao na tlo, a mladići su ga nastavili tuči čak i nakon što je u jednom trenutku ustao i pokušao im pobjeći. Potom su mu ukrali novac i mobitel, a liječnici u zagrebačkoj Traumatološkoj klinici utvrdili su da je u napadu teško ozlijeđen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙