FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader čestitao 1. svibnja, Međunarodni praznik rada

ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader uputio je danasčestitku hrvatskim građanima u povodu 1. svibnja, Međunarodnogpraznika rada, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.
ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader uputio je danas čestitku hrvatskim građanima u povodu 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada, priopćeno je iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

"Svim građankama i građanima Republike Hrvatske, u ime Vlade i svoje osobno, čestitam Međunarodni praznik rada - 1. svibnja!

Vlada Republike Hrvatske i ja osobno, predano ćemo, ozbiljno i neumorno raditi na iznalaženju puta do boljeg, dostojnijeg života i sigurnije budućnosti.

Primarni nam je cilj osiguranje zamaha gospodarskog rasta. Smanjenjem troškova države, jačanjem poduzetništva povećat ćemo zaposlenost, ojačati sustav socijalne sigurnosti i u konačnici ostvariti rast standarda svih građana", stoji u čestitki.

Veću ulogu u razvojnoj strategiji zemlje, ističe premijer u čestitki, dobit će privatni sektor, koji će snaženjem svojih razvojnih perspektiva značajno pridonijeti ostvarenju nacionalnog akcijskog plana zapošljavanja.

Prije ulaska u veliku obitelj europskih zemalja, smanjit ćemo porezno opterećenje plaća zaposlenika i stvoriti jeftiniji, jednostavniji i efikasniji sustav oporezivanja.

Glavna pokretačka snaga ukupnog razvitka i napretka bit će sustav obrazovanja - usklađen sa strategijom razvoja zemlje i dignut na razinu standarda Europske unije.

Hrvatski građani, poglavito naši radnici zaslužuju modernu, europska Hrvatsku, zemlju ekonomskog prosperiteta, stabilnosti i blagostanja, navodi se u čestitku premijera Sanadera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙