FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božo Biškupić čestitao Josipu Tabaku na španjolskome odličju

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupićuputio je čestitku prevoditelju Josipu Tabaku koji je dobio odličjeČasnika reda Izabele Katoličke španjolskog kralja Juana Carlosa II.,priopćeno je u srijedu iz Ministarstva kulture.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić uputio je čestitku prevoditelju Josipu Tabaku koji je dobio odličje Časnika reda Izabele Katoličke španjolskog kralja Juana Carlosa II., priopćeno je u srijedu iz Ministarstva kulture.

"Raduje me što ste za svoj rad dobili vrlo visoko priznanje španjolskoga kralja, no isto tako želim vam uputiti čestitku na predanom radu svih proteklih godina. Vaša je zaokupljenost jezicima svijeta bila dragocjena u predvođenju mnogih djela, njome ste spojili i približili različite kulture i narode i ostavili prepoznatljiv trag u književnosti na svoj način", kaže se u priopćenju ministra Biškupića.

"Zbog svog ste rada neizostavni dio hrvatske kulture i na tome vam iskreno čestitam i zahvaljujem na svemu što ste učinili za promociju naše zemlje", dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙