FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić se upisao u knjigu žalosti

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Otišao je čovjek koji je privlačiodobrotom, poštivanjem ljudskih i kršćanskih vrijednosti, kreator novihstranica povijesti koji je svojim mirom i dobrotom pozivao nakršćanske i ljudske vrijednosti, upisao je danas u Knjigu žalosti zaSvetim Ocem ministar kulture i predsjednik Komisije za odnose svjerskim zajednicama Božo Biškupić.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Otišao je čovjek koji je privlačio dobrotom, poštivanjem ljudskih i kršćanskih vrijednosti, kreator novih stranica povijesti koji je svojim mirom i dobrotom pozivao na kršćanske i ljudske vrijednosti, upisao je danas u Knjigu žalosti za Svetim Ocem ministar kulture i predsjednik Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić.

Sveti Otac je otvarao prostore ljudske i misaone slobode, volio je Hrvatsku i za nju i njezin narod učinio mnogo u vrijeme teških ratnih stradanja, dokazavši to svojim trima pohodima Hrvatskoj.

Zahvalni smo Svetom Ocu na velikoj potpori Hrvatskoj na putu uključivanja u punopravno članstvo u EU, zapisao je Knjizi žalosti u Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu ministar Biškupić.

(Hina) pp/xta ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙