FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plaćanje računa HEP-a u pošti bez naknade od 2. svibnja

ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Računi Hrvatske elektroprivrede(HEP) za isporučenu električnu energiju, toplinsku energiju te plin,od 2. svibnja će se u svim poštanskim uredima plaćati bez naplatenaknade, objavili su danas iz Hrvatske pošte (HP).
ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Računi Hrvatske elektroprivrede (HEP) za isporučenu električnu energiju, toplinsku energiju te plin, od 2. svibnja će se u svim poštanskim uredima plaćati bez naplate naknade, objavili su danas iz Hrvatske pošte (HP).

Iz HP-a navode da je to "središnja, a za korisnike usluga Hrvatske pošte i HEP-a i najvažnija točka Ugovora o poslovnoj suradnji" koji su potpisali predsjednici uprava dviju tvrtki - Hrvatske pošte Milan Skoblar i HEP-a Ivan Mravak.

Ne navodeći kada je Ugovor potpisan, iz HP-a se u priopćenju navodi da je novi ugovor nastavak i logičan slijed nakon proširenja dugogodišnje suradnje dviju tvrtki.

Podsjećaju da je u veljači potpisan ugovor kojim se "HEP opredijelio za sveukupno, cjelovito korištenje poštanskih usluga Hrvatske pošte - od prijama, prijenosa do uručenja poštanskih pošiljaka u unutrašnjem i međunarodnom prometu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙