FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I Janica Kostelić će čistiti staze na Sljemenu

ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Trostruka olimpijska pobjednicaJanica Kostelić predvodit će članove Hrvatske alpske skijaškereprezentacije koji će u petak 29. travnja sudjelovati utradicionalnoj akciji "Čišćenja Sljemena".
ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić predvodit će članove Hrvatske alpske skijaške reprezentacije koji će u petak 29. travnja sudjelovati u tradicionalnoj akciji "Čišćenja Sljemena".

Organizator akcije, koja se provodi nakon završetka skijaške sezone, je Hrvatski skijaški savez, a u "Čišćenje sljemenskih skijaških staza Parka prirode Medvednica" uključit će se svi članovi Hrvatskog skijaškog saveza: alpski, nordijski, snowboard i biatlon klubovi, zatim Zagrebački skijaški savez, TD Sljeme Medvednica, pripadnici oružanih snaga RH, Hrvatski planinarski savez, TD Čistoća i mnogi ljubitelji skijanja i planinari.

Akciju čišćenja, dan kasnije, u subotu 30. travnja, nastaviti će Hrvatski planinarski savez, a Janica i Ivica Kostelić pozvali su sve ljubitelje Sljemena i Parka prirode Medvednica da im se pridruže.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙