FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janica se vraća treninzima za tri tjedna

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Trostruka svjetska prvakinja JanicaKostelić moći će za tri tjedna ponovno trenirati punim intenzitetom,potvrđeno je nakon današnjeg pregleda u zagrebačkoj bolnici naŠalati.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Trostruka svjetska prvakinja Janica Kostelić moći će za tri tjedna ponovno trenirati punim intenzitetom, potvrđeno je nakon današnjeg pregleda u zagrebačkoj bolnici na Šalati.

"Pregled je obavio dr. Miroslav Hašpl i utvrđeno je da se radi o manjem napuknuću mišića kvadricepsa desne noge. Pred Janicom je sedam dana rehabilitacije, a očekuje se da će punim intenzitetom moći trenirati za tri tjedna", izjavio je za Hinu glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller.

Janica Kostelić je proteklih dana trenirala u Innerkremsu. No, jučer je zbog bolova u desnoj nozi prekinula trening, te je otišla na pregled u Jesenice, gdje i postavljena prva dijagnoza o napuknuću mišića kvadricepsa desne noge. Ta je dijagnoza potvrđena današnjim pregledom u bolnici na Šalati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙