FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oporavlja se policajac ranjen u Medku

GOSPIĆ, 26. travnja 2005. (Hina) - Policajac ličko-senjske Policijskeuprave, ranjen u jučerašnjoj intervenciji u Medku, oporavlja se ipremješten je s intenzivne njege na Kirurški odjel Opće bolnice uGospiću, doznaje se danas od kirurga gospićke bolnice dr. ČedomilaVukelića.
GOSPIĆ, 26. travnja 2005. (Hina) - Policajac ličko-senjske Policijske uprave, ranjen u jučerašnjoj intervenciji u Medku, oporavlja se i premješten je s intenzivne njege na Kirurški odjel Opće bolnice u Gospiću, doznaje se danas od kirurga gospićke bolnice dr. Čedomila Vukelića.

Na tom odjelu je i napadač, kojemu je u pucnjavi prostrijeljena nadlaktica. On će, kako je izjavio Vukelić, nakon oporavka biti premješten u Bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu.

Oružani izgred dogodio se u nedjelju u medačkom zaseoku Breziku, u kojem žive srpski povratnici.

Oni su zatražili policijsku zaštitu kad je u selu, nakon svađe sa susjedom, počeo pucati njihov suseljan, čiji identitet policija nije objavila, a mediji navode da je riječ o 40-godišnjem bivšem "martićevcu" koji se vratio u Hrvatsku 1996. i na kojeg se zbog agresivnosti sumještani već duže žale.

On je pucao i na policajce, koji su ga, kad se oglušio na upozorenje, ranili u nadlakticu, onesposobili ga i pružili mu prvu pomoć, te nakon toga prevezli u bolnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙