FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I s p r a v a k vijesti HNA5132 "Topovska granata..."

ZAGREB, 24. travnja 2005. (Hina) - U vijesti HNA5132 "Topovska granatapogodila kuću u Novačkoj, nema ozlijeđenih", u prvom redu umjesto"danas" treba pisati "j u č e r".
ZAGREB, 24. travnja 2005. (Hina) - U vijesti HNA5132 "Topovska granata pogodila kuću u Novačkoj, nema ozlijeđenih", u prvom redu umjesto "danas" treba pisati "j u č e r".

Prva rečenica ispravno glasi: "Topovska granata promjera 76 milimetara probila je j u č e r u 15,50 sati u prekodravskome selu Novačkoj uz hrvatsko-mađarsku granicu, krovište kuće u vlasništvu Marije Mehkek, ali na sreću nije eksplodirala, priopćila je koprivničko-križevačka policija, koja je nakon prijave ukućana danas došla obaviti očevid."

Ispravljena vijst glasi:

TOPOVSKA GRANATA POGODILA KUĆU U NOVAČKOJ, NEMA OZLIJEĐENIH

Topovska granata promjera 76 milimetara probila je jučer u 15,50 sati u prekodravskome selu Novačkoj uz hrvatsko-mađarsku granicu, krovište kuće u vlasništvu Marije Mehkek, ali na sreću nije eksplodirala, priopćila je koprivničko-križevačka policija, koja je nakon prijave ukućana danas došla obaviti očevid.

Granata je probila salonitne ploče, slomila drvenu gredu i oštetila betonsku terasu. Procjenjuje se da je šteta oko 2000 kuna.

Policija još istražuje odakle je ispaljena granata i tko je to mogao učiniti, kaže se u priopćenju koprivničko-križevačke Policijske uprave.

(Hina) xonov yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙