FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: uoči koncerta napao svećenika

VUKOVAR,31. ožujka 2005.(Hina) - U alkoholoziranom stanju sinoć je41-godišnji Vukovarac, uoči koncerta u vukovarskoj crkvi, napaožupnika fra Slavka Antunovića (1953.), lakše ga ozlijedivši, priopćilaje danas vukovarsko-srijemska policija.
VUKOVAR,31. ožujka 2005.(Hina) - U alkoholoziranom stanju sinoć je 41-godišnji Vukovarac, uoči koncerta u vukovarskoj crkvi, napao župnika fra Slavka Antunovića (1953.), lakše ga ozlijedivši, priopćila je danas vukovarsko-srijemska policija.

Uoči koncerta, koji su u župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova održali Orkestar, Zbor i solisti osječkog HNK, R.K. (1964,) iz Vukovara je u alkoholiziranom stanju prvo verbalno, a zatim i fizički napao vukovarskog župnika fra Slavka Antunovića (1953.), navodi se u priopćenju.

R.K. je udario župnika metalnom šipkom u predjelu ramena, a zatim vrijeđao nazočne vjernike riječima neprimjerenog sadržaja nakon čega je napustio crkvu.

Vukovarski župnik u napadu je lakše ozlijeđen.

Djelatnici vukovarsko-srijemske policije pronašli su i priveli R.K. koji je, kako se navodi u priopćenju, policiji poznat kao psihički bolesna osoba koja do sada nije iskazivala agresivnost.

Protiv R.K. policija je podnijela prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Vukovaru zbog narušavanja javnog reda i mira.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙