FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvaranje 5. francusko-njemačkog vijeća ministara

PARIZ, 26. travnja 2005. (Hina/AFP) - Njemački kancelar GerhardSchroeder doputovao je u utorak u Elizejsku palaču kako bi se susreo spredsjednikom Jacquesom Chiracom i predsjedao s njim petimfrancusko-njemačkim Vijećem ministara, posvećenim zajedničkimplanovima o industrijskoj inovaciji.
PARIZ, 26. travnja 2005. (Hina/AFP) - Njemački kancelar Gerhard Schroeder doputovao je u utorak u Elizejsku palaču kako bi se susreo s predsjednikom Jacquesom Chiracom i predsjedao s njim petim francusko-njemačkim Vijećem ministara, posvećenim zajedničkim planovima o industrijskoj inovaciji.

Predsjednici francusko-njemačke radne skupine o ekonomskoj suradnji, osnovane u listopadu 2004., Jean-Luis Beffa i Gerhard Cromme trebali bi pred Vijećem predstaviti četiri projekta - o biomedicinskom istraživanju i tehnologiji informiranja - okupljajući većinu ministara dviju vlada.

Taj naglasak na industrijskoj suradnji, ocjenjuju analitičari, uz ostalo želi i pokazati snagu Europe manje od pet tjedana prije francuskog referenduma o Europskom ustavu, čiji rezultat je nesiguran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙