FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 14. travnja

ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja OSV Hrvatska za četvrtak, 14. travnja
ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja OSV Hrvatska za četvrtak, 14. travnja

ZAGREB - Hrvatski sabor će nastaviti raspravu o Izvješću Državnog ureda za reviziju za 2004. Za raspravu je preostalo desetak prijavljenih zastupnika, a o Izvješću će se u završnoj petominutnoj raspravi očitovati i većina parlamentarnih klubova. Sabor će sutra raspraviti i Prijedlog prihvaćanja Vladinih stajališta o pravilima postupka Odbora i Vijeća za stabilizaciju i pridruživanje između Europske unije i Republike Hrvatske, koji je u dnevni red tekuće sjednice uvršten danas. Zastupnici bi trebali i glasovati o raspravljenim točkama i zaključiti 13. sjednicu. (Trg sv. Marka 6 u 9,30 sati)

ZAGREB - Konferencija HSP-a za novinare o susretu stranačkog vodstva s veleposlanicima i izaslanicima diplomatskih predstavništava stranih zemalja u RH održanog 12. travnja u Zagrebu (HSP, Primorska 5 u 10 sati)

ZAGREB - Sjednica Programskog vijeća HRT-a, na dnevnom će se redu naći izvješće o vanjskoj produkciji HRT-a u 2004., izvješće o programskom usmjerenju HR-a u 2004. i mišljenje o prijedlogu poslovnog plana i plana investicijskih ulaganja za 2005. (HRT, Prisavlje 3 u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinstvo Koalicije HSLS - HIP - HSD pod nazivom "Treći put ide dalje", sudjeluju predsjednik GO HSD-a Zdravko Tomac, predsjednik HIP-a Miroslav Tuđman i predsjednik GO HSLS-a Darinko Kosor (Europski dom, Jurišićeva u 10 sati)

ZAGREB - Okrugli stol HNS-a o "problemu rasta nezaposlenosti u Hrvatskoj" na kojem će sudjelovati Radimir Čačić, Davorko Vidović i Dragutin Lesar te predstavnici sindikalnih središnjica i HUP-a (HNS, Kneza Mislava 8 u 13 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Srpske narodne stranke o statusu Srba u Hrvatskoj uoči predstojećih lokalnih izbora (SNS, Mažuranićev trg 3 u 11 sati)

ZAGREB - Tiskovna konferencija u organizaciji sindikalne središnjice Sindikata usluga UNI-Cro u ime sindikata grafičke i nakladničke djelatnosti o temi "Spajanje Narodnih novina i Vjesnika - politička odluka - bez pristanka radnika neće ići! (Dom sindikata grafičara, Breščenskoga 4 u 10,30 sati)

ZAGREB - Radnici "Sljemena d.d.", njih 360, dolaze po svoju plaću za siječanj i veljaču u prostorije Finagre d.o.o. (Trg bana Jelačića 7 u 10 sati)

JEŽENJ/PAZIN - Svečanost otvaranja obnovljene rodne kuće Jurja Dobrile i spomen postave (u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za tisak Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske o najavi štrajka zaposlenih u srednjoškolskim ustanovama za ostvarivanje prava na povećanje plaća i potpis Granskog kolektivnog ugovora (Trg maršala Tita 4/II u 11 sati)

ZAGREB - Svečano otvorenje stalnog izložbenog postava egipatske zbirke koju će otvoriti zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić (Arheološki muzej, Zrinski trg 19 u 18 sati)

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Radovan Nikšić - arhiv arhitekta", Hrvatski muzej arhitekture HAZU (I. G. Kovačića 37 u 19 sati)

RIJEKA - Otvaranje izložbe grafika istaknute britanske umjetnice Bridget Riley (20 sati, Muzej moderne i suvremene umjetnosti)

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Damir Margetić

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙