FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadarska županija i Zadar: Koalicija HDZ - HSLS

ZADAR, , 21. travnja 2005. (Hina) - Na predstojećim izborima zaskupštinu Zadarske županije i za Gradsko vijeće Zadra HDZ i HSLS ćenastupiti sa zajedničkom kandidacijskom listom, s tim što im se nalisti za gradske izbore pridružio i HKDU.
ZADAR, , 21. travnja 2005. (Hina) - Na predstojećim izborima za skupštinu Zadarske županije i za Gradsko vijeće Zadra HDZ i HSLS će nastupiti sa zajedničkom kandidacijskom listom, s tim što im se na listi za gradske izbore pridružio i HKDU.

O tome su večeras na konferenciji za novinare izvijestili predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije Boždar Kalmeta i predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Zadarske županije Stanko Zrilić.

Nositelj koalicijske liste za Skupštinu Zadarske županije aktualni je HDZ-ov župan Ivo Grbić, a aktualni HSLS-ov dožupan Stanko Zrilić je na trećem mjestu.

Nositelj liste za Gradsko vijeće Zadra je Božidar Kalmeta, druga na listi je aktualna gradonačelnica Ana Lovrin (HDZ), a koalicijskom partneru HSLS-u pripada šesto i još nekoliko mjesta u drugom dijelu liste.

Kalmeta je rekao da on kani ostati ministar, dakle, da neće biti gradonačelnik Zadra ako ta lista pobijedi na izborima, u što, kako je istaknuo, ne sumnja.

Ovo je prvi put da HDZ na lokalne izbore u Zadarskoj županiji i Zadru ide u koaliciji s drugim strankama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙