FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: promet u distributivnoj trgovini 107 milijardi kuna

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - U distributivnoj trgovini u Zagrebuje u četvrtom tromjesečju prošle godine ostvaren promet u iznosu većemod 28,6 milijardi kuna, dok je ukupni promet u zagrebačkojdistributnoj trgovini lani iznosio više od 107,46 milijardi kuna,objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvojagrada i zaštitu okoliša.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - U distributivnoj trgovini u Zagrebu je u četvrtom tromjesečju prošle godine ostvaren promet u iznosu većem od 28,6 milijardi kuna, dok je ukupni promet u zagrebačkoj distributnoj trgovini lani iznosio više od 107,46 milijardi kuna, objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša.

Najveći dio prometa u distributivnoj trgovini u četvrtom tromjesečju prošle godine, odnosno više od 23,6 milijarde kuna, realiziran je u trgovačkim djelatnostima, dok je promet u netrgovinskim djelatnostima iznosio 4,9 milijarde kuna.

Najveći je promet pritom ostvaren u u trgovini na veliko i posredovanju u trgovini - veći od 14,3 milijardi kuna. Slijede trgovina na malo i popravci predmeta za kućanstvo, gdje je ostvaren promet u iznosu većem od 5,9 milijardi kuna, dok je u trgovini motornim vozilima i njihovom održavanju te trgovini na malo motornim gorivima i mazivima zabilježen promet od 3,37 milijarde kuna.

Prema podacima Odjela za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša, na kraju prosinca prošle godine u distributivnoj trgovini u Zagrebu je bilo zaposleno 70.586 radnika, a tvrtke obuhvaćene ovim statističkim izvješćem imale su 7.310 prodavaonica, odnosno servisa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙