FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iranski putnički zrakoplov srušio se pri slijetanju, nema mrtvih

TEHERAN, 20. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Iranski putnički zrakoplovsa 157 putnika srušio se u srijedu navečer pri slijetanju na glavnuzračnu luku u Teheranu i zapalio, objavila je iranska državnatelevizija dodajući da je nekoliko putnika ozlijeđeno, no mrtvihnema.
TEHERAN, 20. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Iranski putnički zrakoplov sa 157 putnika srušio se u srijedu navečer pri slijetanju na glavnu zračnu luku u Teheranu i zapalio, objavila je iranska državna televizija dodajući da je nekoliko putnika ozlijeđeno, no mrtvih nema.

Postaja Al Arabiya je ranije javila pozivajući se na iransku državnu televiziju da je u nesreći poginulo 50 ljudi, međutim to je opovrgnuto.

"Iz nepoznatih razloga zrakoplov se srušio u rijeku tik ispred piste", rekao je glasnogovornik iranske Organizacije za civilni zračni promet. "Zasad nema izvješća o mrtvima i samo jedno dijete smatra se nestalim", dodao je.

Reutersov fotograf na mjestu događaja vidio je vozila hitne pomoći kako ozlijeđene odvoze u bolnicu.

Zrakoplov je pripadao kompaniji Saha Airlines, komercijalnoj službi u vlasništvu iranskih oružanih snaga.

Službena agencija IRNA objavila je da je zrakoplovu pri slijetanju pukla guma, dok je državna televizija objavila da zrakoplov zbog tehničkih problema nije mogao spustiti stajni trap.

Predsjednik zrakoplovne kompanije rekao je za državnu televiziju da prvi podaci upućuju na to da je zrakoplov pri slijetanju udario u jamu na početku piste.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙