FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adria Resorts otkupljuje dionice Rovinjturista

ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Adria Resorts d.o.o., turističkadivizija Adris Grupe, objavila je ponudu za preuzimanje preostalihdionica rovinjske turističke tvrtke Rovinjturist, u kojoj od sredineožujka ove godine ima vlasnički udjel od 46,06 posto.
ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Adria Resorts d.o.o., turistička divizija Adris Grupe, objavila je ponudu za preuzimanje preostalih dionica rovinjske turističke tvrtke Rovinjturist, u kojoj od sredine ožujka ove godine ima vlasnički udjel od 46,06 posto.

Ponuda je upućena svim dioničarima Rovinjturista, a osim što je danas prenosi Varaždinska burza objavljena je i u Narodnim novinama te dnevnom tisku.

Za svaku će dionicu, koje su u cjelosti otplaćene prema Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) te nisu opterećene drugim teretima, Adria Resorts platiti, kako stoji u ponudi, 445,19 kuna.

Za one pak koje nisu u cijelosti otplaćene prema HFP-u platit će isti iznos po dionici, ali umanjen za iznos obveze otplate tih dionica.

Rok važenja ponude je 30 dana od objave.

Obvezu objavljivanja javne ponude za preuzimanje preostalih dionica Adria Resorts je dobila nakon što je sredinom ožujka ove godine na Varaždinskoj burzi od Croatia Lloyda kupila 24.000 redovnih dionica Rovinjturista, što predstavlja 23,94 posto temeljnog kapitala te tvrtke. Time je Adria Resorts stekla ukupno 46.182 dionice Rovinjturista ili 46,06 posto temeljnog kapitala.

Temeljni kapital Rovinjturista iznosi 44.635.770 kuna i podijeljen je na 100.263 redovnih dionica.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙