FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: dodijeljena bespovratna sredstva Fonda za regionalni razvoj

OSIJEK,19. travnja 2005.(Hina) - U Osijeku su danas potpisani ugovori ododjeli bespovratnih sredstava Fonda za regionalni razvoj RH gradovimaĐakovu i Donjem Miholjcu te općinama Đurđenovac i Feričanci.
OSIJEK,19. travnja 2005.(Hina) - U Osijeku su danas potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava Fonda za regionalni razvoj RH gradovima Đakovu i Donjem Miholjcu te općinama Đurđenovac i Feričanci.

Tim je jedinicama lokalne samouprave Fond dodijelio ukupno 2,8 milijuna kuna, a riječ je o projektima obnove komunalne infrastrukture u Đakovu, izgradnji magistralnog vodovodnog sustava u Donjem Miholjcu, spojnog cjevovoda u Đurđenovcu te završetku vodovodnog sustava u Feričancima.

Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo rekao je kako je Fond prošle godine toj županiji odobrio 6,4 milijuna kuna, a da se ove godine, uz danas odobrena sredstva, predviđa još 4 milijuna kuna za izgradnju kolektora i magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda u osječkom prigradskom naselju Čepinu.

Predsjednik Uprave Fonda za regionalni razvoj Danijel Žamboki rekao je kako su prepustili Županiji da odredi prioritetne projekte, koji će se financirati u skladu s kriterijima Fonda, jer želi omogućiti da županije što kvalitetnije upravljaju svojim razvojem.

Najavio je da će Vlada ovoga tjedna dati suglasnost za dodjelu 4 milijuna kuna za predviđeni vodoopskrbni projekt u Čepinu, a da se potpisivanje ugovora može očekivati idućeg tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙