FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Philadelphija u produžetku dobila Miami

NEW YORK, 15. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Philadelphija je napravilaveliki korak ka plasmanu u doigravanje NBA lige, pobijedivši sinoć uprodužetku najbolju momčad Istoka Miami Heat 126-119.
NEW YORK, 15. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Philadelphija je napravila veliki korak ka plasmanu u doigravanje NBA lige, pobijedivši sinoć u produžetku najbolju momčad Istoka Miami Heat 126-119.

Junak susreta bio je Allen Iverson, koji je ubilježio 38 koševa i 16 asistencija.

Kod Miamija najefikasniji je bio Dwyane Wade sa 48 poena, što mu je rekord karijere. U momčad se vratio i Shaquille O'Neal, koji nekoliko dana nije mogao jesti zbog želučanih problema.

Philadelphija se poravnala s Clevelandom, a od Planinićevog New Jerseya ima dvije pobjede više. Sve tri momčadi do kraja regularnog dijela sezone moraju odigrati po četiri utakmice. Cleveland je kod kuće poražen od New York Knicksa 89-95, te je tako doveo u pitanje plasman u play-off.

Knickse je predvodio Jamal Crawford sa 25 koševa, dok Bruno Šundov nije ulazio u igru.

Najbolji igrač Clevelanda LeBron James upisao je 27 poena i 18 skokova.

Dallas je u gostima dobio Portland 102-90 i to bez svojeg najboljeg igrača Nijemca Dirka Nowitzkog. Prvi strijelac Dallasa bio je Jerry Stackhouse sa 18 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙