FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Unatoč povratku Iversona, Philadelphija izgubila od Bostona

NEW YORK, 13. travnja 2005. (Hina/DPA) - U momčad Philadelphije nakonlakših ozljeda vratili su se prvi strijelac lige Allen Iverson i ChrisWebber. No, ni to ih nije spasilo od poraza na domaćem terenu odBoston Celticsa.
NEW YORK, 13. travnja 2005. (Hina/DPA) - U momčad Philadelphije nakon lakših ozljeda vratili su se prvi strijelac lige Allen Iverson i Chris Webber. No, ni to ih nije spasilo od poraza na domaćem terenu od Boston Celticsa.

U borbi za osmo mjesto na Istoku, posljednje koje vodi u doigravanje, Philadelphija ima prednost od jedne pobjede u odnosu na Planinićev New Jersey.

Za pobjedu Bostona 105-98 najzaslužniji je Paul Pierce sa 27 koševa i 13 skokova. Antoine Walker dodao je 18, a Ricky Davis 16 poena.

Iverson je bio najbolji kod Sixersa. Upisao je 28 koševa i 11 asistencija.

Utah Jazz Gordana Giričeka ubilježio je 16. poraz u posljednjih 20 susreta. Sinoć su izgubili u gostima kod LA Clippersa 85-94. Prvi strijelac Utaha bio je Matt Harpring sa 18 poena, a Giriček je za 34 minute ostvario 10 koševa (šut 5-10), 9 skokova i 2 asistencije.

Clipperse je predvodio Elton Brand sa 25 poena i 10 skokova.

Neizvjesna je i borba za broj jedan uoči doigravanja. Jedini pravi pretendenti za prvu startnu poziciju su Phoenix i San Antonio, a sinoć su obje momčadi ubilježile pobjede.

Phoenix je kod kuće dobio slabašne New Orleans Hornetse 99-85, a istaknuo se Amare Stoudemire sa 27 koševa.

San Antonio je svladao Portland 95-89, zahvaljujući odličnom Argentincu Ginobiliju, koji je ubacio 30 poena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙