FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Utah iznenadio San Antonio

NEW YORK, 14. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Najveće iznenađenje usinoćnjim utakmicama NBA lige priredili su košarkaši Utah Jazza, kojisu na svom terenu dobili jedne od favorita za naslov San AntonioSpurse 93-91.
NEW YORK, 14. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Najveće iznenađenje u sinoćnjim utakmicama NBA lige priredili su košarkaši Utah Jazza, koji su na svom terenu dobili jedne od favorita za naslov San Antonio Spurse 93-91.

Unatoč porazu, trener Spursa ima razloga za zadovoljstvo, jer se u momčad vratio Tim Duncan, koji se mjesec dana oporavljao od ozljede gležnja. Duncan je ostvario 17 koševa i 7 skokova.

Najzaslužniji za pobjedu Utaha je Turčin Mehmet Okur, koji je upisao 25 poena i 16 skokova. On je zabio i pobjednički koš dvije sekunde prije kraja susreta. Gordan Giriček je za 38 minuta postigao 15 koševa (šut 6-13) i 2 skoka.

New Jersey Netsi Zorana Planinića imali su priliku poravnati se sa Philadelphijom, koja drži osmo mjesto na Istoku. No, izgubili su u uzbudljivoj završnici od Indiane 86-90.

Dvije i pol minute prije kraja Netsi su vodili 83-77. No, u završnici ih je "pokopao" 39-godišnji veteran Reggie Miller, koji je sa 22 poena bio najefikasniji kod Indiane.

Netse je predvodio Jason Kidd sa 29 koševa i 15 skokova, a Vince Carter dodao je 22 poena. Planinić je u tri minute ubilježio 1 skok.

Mario Kasun odigrao je jednu od najboljih utakmica otkad je u NBA ligi. Protiv Detroita je za 20 minuta upisao 7 koševa, 10 skokova i 1 asistenciju. No, njegov Orlando poražen je 94-103.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙