FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Detroitu derbi, Spursi ponovno igrali dva produžetka

NEW YORK, 11. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Derbi večeri u NBA ligiodigran je u Miamiju, gdje su slavili aktualni prvaci Detroit Pistonsi80-72. Richard Hamilton zabio je 17, a Tayshaun Prince 16 poena zaPistonse.
NEW YORK, 11. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Derbi večeri u NBA ligi odigran je u Miamiju, gdje su slavili aktualni prvaci Detroit Pistonsi 80-72. Richard Hamilton zabio je 17, a Tayshaun Prince 16 poena za Pistonse.

Bio je to drugi poraz Miamija u tri ovosezonska dvoboja s Detroitom. No, domaćini su igrali bez svojeg najboljeg košarkaša Shaquillea O'Neala, koji ima želučanih problema. Unatoč porazu, Miami može biti zadovoljan činjenicom što će u doigravanju biti jači za Alonza Mourninga, koji je sinoć po prvi puta zaigrao nakon presađivanja bubrega. Mourning je upisao 10 koševa, 14 skokova i 5 blokada.

New York Knicksi su u produžetku dobili Indianu 113-112, a koš odluke sa zvukom sirene ubacio je Michael Sweetney.

Prvi strijelac Knicksa, za koje nije igrao Bruno Šundov, bio je Jamal Crawford sa 32 koša, dok je Reggie Miller ubacio 34 poena za Indianu.

San Antonio Spursi su po drugu večer zaredom došli do pobjede nakon dva produžetka. Sinoć su dobili Golden State Warriorse 136-134, a igrač odluke bio je Tony Parker, koji je postigao 35 poena i 12 asistencija. On je ubacio i odlučujući koš dvije sekunde prije kraja susreta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙