FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NATO razmatra reorganizaciju snaga na Kosovu

MONS, 12. travnja 2005. (Hina/AFP) - NATO-ovi vojni čelnici ponovno ćerazmatrati reorganizaciju vojnih snaga na Kosovu, što bi moglo značitiveliko smanjenje njihova broja ondje, izjavio je u utorak vrhovnizapovjednik savezničkih snaga zadužen za vojne operacije, američkigeneral James Jones.
MONS, 12. travnja 2005. (Hina/AFP) - NATO-ovi vojni čelnici ponovno će razmatrati reorganizaciju vojnih snaga na Kosovu, što bi moglo značiti veliko smanjenje njihova broja ondje, izjavio je u utorak vrhovni zapovjednik savezničkih snaga zadužen za vojne operacije, američki general James Jones.

"Cilj nam nije smanjiti broj snaga ondje, nego iskoristiti vojne snage na Kosovu na drukčiji način", rekao je Jones na konferenciji za novinare održanoj u glavnom stožeru u belgijskom Monsu.

"Razmatramo prijedloge našeg zapovjedništva na terenu (koje predvodi francuski general Yves de Kermabon). Ono smatra kako je "stablu potrebno potkresati grane" da bi se još bolje razvijalo", rekao je, posebno istaknuvši pitanje glomaznosti vojnih snaga i logistiku potrebnu za održanje tih vojnih snaga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙