FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog bure dionica autoceste A6 Kikovica-čvor Delnice zatvorena za teretna vozila

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Zbog jake bure dionica autocesteRijeka-Zagreb, Kikovica-čvor Delnice, zatvorena je i dalje za teretnavozila iznad 3,5 tona nosivosti, vozila s natkrivenim tovarnimprostorom i autobuse, dok je za ostala vozila zabrana ukinuta,izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Zbog jake bure dionica autoceste Rijeka-Zagreb, Kikovica-čvor Delnice, zatvorena je i dalje za teretna vozila iznad 3,5 tona nosivosti, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse, dok je za ostala vozila zabrana ukinuta, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica autoceste Zagreb-Split od Posedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv. Rok te Krčki i Paški most ponovno su otvoreni za sav promet.

Dionicom Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena zbog jakog vjetra smiju voziti samo osobna vozila, dok su dionica od Bakra do Senja te cesta Gračac-Obrovac zatvorene za I. skupinu vozila, odnosno autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle.

Na većini cesta promet je srednje gustoće, kolnici su u većem dijelu zemlje mokri i skliski, a u gorskim je predjelima mjestimice moguć nailazak na raskvašen snijeg.

Iz HAK-a upozoravaju na moguće odrone zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, na Ličkoj magistrali, cesti Gračac-Obrovac, Sučević-Srb-Brotnja i duž Jadranske magistrale.

Povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana, te njihov ulaz na Županji, dok se na ostalim prijelazima prometuje bez duljih zastoja.

Zbog jake bure u prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina za otok Cres, te trajekti za otok Pag. Ostali trajekti plove bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙