FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio međunarodnu supervizoricu za Brčko

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićprimio je u ponedjeljak međunarodnu supervizoricu za Distrikt BrčkoSusan Johnson, a na sastanku je obostrano je naglašeno kako tajdistrikt Bosni i Hercegovini može biti primjer međunacionalnesuradnje, povratka i posebno gospodarskog oživljavanja, priopćeno jeiz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je u ponedjeljak međunarodnu supervizoricu za Distrikt Brčko Susan Johnson, a na sastanku je obostrano je naglašeno kako taj distrikt Bosni i Hercegovini može biti primjer međunacionalne suradnje, povratka i posebno gospodarskog oživljavanja, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Mesić je naglasio da je Hrvatska zainteresirana za međunacionalnu suradnju, što je dobra poruka za cijelu regiju. Istaknuo je također važnost funkcioniranja institucija kao i povjerenja građana u te institucije.

Gospođa Johnson je istaknula nužnost oživljavanja savskog prometnog puta, te suradnju Slovenije, Hrvatske, BiH i SCG u toj inicijativi, što je predsjednik Mesić podržao, naglasivši kako je to od interesa i Hrvatske i BiH, ali i cijele regije, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙