FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 15. do 17. ožujka

ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojidućih će dana biti povoljne, pogotovo na Jadranu, što će pozitivnoutjecati na raspoloženje većine ljudi, izvijestio je danas Državnihidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana biti povoljne, pogotovo na Jadranu, što će pozitivno utjecati na raspoloženje većine ljudi, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak zbog utjecaja anticiklone sunčano će vrijeme kod mnogih ljudi imati pozitivan utjecaj na koncentraciju i dobro raspoloženje. Ipak, kod izuzetno osjetljivih ljudi, posebice u unutrašnjosti Hrvatske, može se pojaviti blagi umor zbog naglog porasta temperature zraka.

U srijedu će biometeorološke prilike biti vrlo povoljne. Osim blagog umora koji bi mogli osjećati neki ljudi, kao i kronični bolesnici, ne očekuju se poteškoće uzrokovane vremenom.

U četvrtak bi prolazak fronte sjevernije od naših krajeva mogao u unutrašnjosti Hrvatske uzrokovati glavobolju, razdražljivost i blagi umor. Ipak, zbog sunčanog vremena koje će pospješiti dobro raspoloženje, poteškoće ne bi trebale biti posebno izražene. Na Jadranu će prilike biti vrlo povoljne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙