FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 30. do 31. ožujka

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u iduća će sedva dana poboljšati pa će od četvrtka većina ljudi, uključujući ikronične bolesnike, osjetiti poboljšanje, izvijestio je danas Državnihidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u iduća će se dva dana poboljšati pa će od četvrtka većina ljudi, uključujući i kronične bolesnike, osjetiti poboljšanje, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U srijedu će nepovoljan vremenski utjecaj zbog ciklone nad Hrvatskom uzrokovati nesanicu, razdražljivost i glavobolje. Tegobe će zbog nepovoljnih biometeoroloških uvjeta imati i kronični bolesnici.

U četvrtak s odmicanjem ciklone poboljšat će se biometeorološke prilike. U većem dijelu Hrvatske većina će ljudi osjećati poboljšanje općega stanja, pa tako i kronični bolesnici. Astmatičare ipak treba upozoriti na moguće tegobe zbog hladnoće u jutarnjim satima koju će osobito neugodnom činiti vjetar. U istočnoj Hrvatskoj i na južnom Jadranu biometeorološki će utjecaj još biti razmjerno nepovoljan, pa su kod meteoropata i kroničnih bolesnika još moguće umjerene tegobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙