FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eurostar objavio da su poslovna putovanja utjecala na porast prometa

PARIZ, 7. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Operator željezničkog dijelaTunela La Manche Eurostar objavio je da je porast broja putnika naposlovnim putovanjima pridonio porastu ukupnog broja putnika za 5,5posto u prvom tromjesečju 2005. u odnosu na isto razdoblje prošlegodine.
PARIZ, 7. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Operator željezničkog dijela Tunela La Manche Eurostar objavio je da je porast broja putnika na poslovnim putovanjima pridonio porastu ukupnog broja putnika za 5,5 posto u prvom tromjesečju 2005. u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Kompanija je konstatirala da su njezini prihodi u prva tri mjeseca 2005. porasli za 10 posto na godišnjoj razini na ukupno 116 milijuna funti.

"Čimbenici zaslužni za rast obuhvatili su snažan porast broja putnika na službenim putovanjima, zamjenu zrakoplova brzim vlakovima u slučaju kraćih putovanja i rekordan promet za vrijeme Uskrsa", istaknuto je u priopćenju Eurostara.

Operator Tunela La Manche zabilježio je u prvom tromjesečju 2005. ukupno 1,695 milijuna putnika, napomenuvši da su lošiji rezultati u poštivanju reda vožnje u tom tromjesečju u odnosu na prošlu godinu rezultat loših vremenskih prilika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙