FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog jake bure zatvoren most Dubrovnik

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Zbog jake bure most Dubrovnikzatvoren je za vozila I. kategorije; autobuse na kat, vozila s kampprikolicom i motocikle, izvijestio je u 23 sata Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Zbog jake bure most Dubrovnik zatvoren je za vozila I. kategorije; autobuse na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikle, izvijestio je u 23 sata Hrvatski autoklub.

Bočni udari vjetra usporavaju mjestimično promet na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Mjestimice jak bočni vjetar, na mahove olujni, usporava promet dionicama autoceste Split-Zagreb, od južnog portala tunela Sv. Rok do (vijadukt Božići, te na vijaduktu Rovanjska) mosta Maslenice.

Na većini cesta promet je srednje gustoće i prometuje se bez većih zastoja.

HAK podsjeća da je od 19,55 sati zbog javnog okupljanjaponovno na križanju državne ceste Daruvar-Pakrac i županijske ceste u Dežanovcu promet preusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac.

Povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo. Do 5 sati ujutro skela na Jasenovcu ne vozi zbog kvara. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

Prometna prognoza za 1. travnja: prometovati će se uglavnom bez duljih zastoja, osim dijelovima na kojima su radovi, gdje su moguća kraća čekanja u vrijeme pojačanog prometa, većinom u jutarnjim i popodnevnim satima kao npr. na staroj Karlovačkoj cesti. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, te usjecima Jadranske i Ličke magistrale. Na graničnim prijelazima ne očekuje se pojačan promet, a u trajektnom prometu ne očekuju se problemi u plovidbi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙