FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

CHICAGO - Svaki peti američki tinejdžer isprobao je oralni seks, aktivnost koju neki adolescenti uopće ne smatraju seksom i svakako manje riskantnom od snošaja, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu Pediatrics. Od 580 tinejdžera koji su sudjelovali u istraživanju, 20 posto je izjavilo da je imalo oralni seks, dok ih je 14 posto priznalo i potpuni seksualni odnos. Čak trećina ispitanika rekla je da planira oralni seks u narednih šest mjeseci, dok gotovo četvrtina planira seksualni odnos u istom razdoblju. Istraživanje je pokazalo i da je znatno uobičajenije da oralno mladići zadovoljavaju djevojke nego obrnuto. Pokazalo se i da se više od polovine adolescenata ranije upusti u oralni seks, te da pritom podcjenjuje rizik oboljevanja od spolno prenosivih bolesti - herpesa, hepatitisa, gonoreje, klamidije, sifilisa, ali i virusa koji uzrokuje AIDS.

LONDON - Camilla Parker Bowles dobit će vjenčanjem za princa Charlesa titulu princeze od Walesa koja se najuže povezivala s pokojnom princezom Dianom, pišu britanski listovi. Taj će naslov biti potvrđen parlamentarnom izjavom, piše Sunday Times. Također se očekuje da će naslov izazvati bijes pristaša pokojne princeze koji krive Camillu Parker Bowles za raskid njezina braka s princom Charlesom. Camilla je ranije izjavljivala kako bi htjela da je se zove titulom vojvotkinje od Cornwalla, što je jedna u nizu Charlesovih titula koju će dobiti vjenčanjem. Tu bi titulu promijenila u princeza Consort ako bi Charles zasjeo na englesko prijestolje.

SYDNEY - Australac, kojemu je amputirana ruka odlučio je bacati bumerang sa svojim prijateljem s vrha Mount Everesta, uspiju li se obojica popeti na najviši vrh svijeta idućeg mjeseca. Paul Hockey i Duncan Chessell u skupini su od 20 alpinista koji su krenuli iz glavnog nepalskog grada Katmandua kako bi se uspeli na Everest s njegove teže, sjeveroistočne strane, javlja agencija AP. Chessell (34), koji je vođa ekspedicije, već je jednom osvojio vrh 2001. godine, no njegov pratitelj March Auricht je poginuo prilikom spuštanja. Paul Hockey, koji je izgubio ruku nakon raka kostiju kada je imao samo tri tjedna, prošle je godine odustao na samo 300 metara od vrha visokog 8.850 metara. Ove je godine, kazao je Hockey, bolje pripremljen - moralno i fizički.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙