FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladi hokejaši Mladosti prvi na Bledu

ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Mladi hokejaši na ledu zagrebačkeMladosti, igrači do 14 godina, osvojili su na jakom međunarodnomturiru, koji se od 1. do 3. travnja igrao na Bledu, prvo mjestonadvisivši u finalu vršnjake iz hokejaške velesile Slovačke.
ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Mladi hokejaši na ledu zagrebačke Mladosti, igrači do 14 godina, osvojili su na jakom međunarodnom turiru, koji se od 1. do 3. travnja igrao na Bledu, prvo mjesto nadvisivši u finalu vršnjake iz hokejaške velesile Slovačke.

U konkurenciji sedam klubova iz Italije, Srbije i Crne Gore, Mađarske, Slovačke i Slovenije igrači trenera Duška Janjatovića su u svojoj skupini pobijedili slovački HC "Žilinu" sa 3:1, talijanski HC "Junior" iz Milana sa 13:0 i mađarski "Budampest Stars" sa 2:0.

Kao pobjednici "A" skupine Mladost je u poluzavršnici igrala s drugoplasiranom ekipom iz "B" skupine HK "Bledom" koji su golovima Valeka 3, te Marša 2 i Đurđeka 1, pobijedili sa 6:1.

U finalu su se ponovno sastali sa slovačkom ekipom "Žilina", a u uzbudljivom susretu mladi Zagrepčani su golovima Valeka 3 i Marša 1 sa 4:1 nadigrali igrače iz jedne od najboljih hokejaških zemalja svijeta.

Osim pobjedničkog pokala za prvo mjesto "Mladostašima" su pripala još dva trofeja. Oba je zaslužio David Valek koji je proglašen najboljim igračem turnira te najboljim strijelcem jer je čak 12 puta uspio ugurati pak u protivničku mrežu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙