FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 12.30 sati

ZAGREB, 18. ožujka 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.30 sati:
ZAGREB, 18. ožujka 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

NYON - U sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu danas je obavljen ždrijeb četvrtfinala. Najzanimljiviji par četvrtzavršnice bit će gradski ogled milanski klubova AC Milana i Intera. Jedan od najvećih favorita za osvajanje naslova londonski Chelsea igrat će protiv munchenskog Bayerna, Juventus je izvukao Liverpool, dok medijski najnezanimljiviji par čine Lyon i PSV Eindhoven. Susreti četvrtfinala na rasporedu su 5. i 6. travnja, a uzvrati 12. i 13. travnja. Polufinale će se igrati 26. i 27. travnja, te uzvrati 3. i 4. svibnja, dok je veliko finale u Istanbulu 25. svibnja. PAROVI ČETVRTFINALA: Liverpool (Eng) - Juventus (Ita), AC Milan (Ita) - Inter Milan (Ita), Olympique Lyon (Fra) - PSV Eindhoven (Niz), Chelsea (Eng) - Bayern Munich (Njem), PAROVI POLUFINALA: Chelsea ili Bayern - Liverpool ili Juventus, Milan ili Inter - Olympique Lyon ili PSV Eindhoven

LONDON - Bivši menadžer engleskih nogometnih klubova, Ipswich Towna, Wolverhampton Wanderers i Newcastle United, Bill McGarry (77) preminuo je nakon duge i teške bolesti. McGarry je predvodio Ipswich do elitnog razreda engleskog nogometa 1968. godine, na klupi Wolverhampton Wanderers plasirao se u finale Kupa UEFA (1972), te do naslova pobjednika Liga kupa 1974. godine. Kao igrač prikupio je više od 600 nastupa za Port Vale, Huddersfield Town i Bournemouth, a prikupio je i četiri nastupa u engleskoj reprezentaciji.

STOCKHOLM - U navijačkim neredima uoči nogometne utakmice Royal lige, Malmo - FC Kopenhagen desetak osoba je ozlijeđeno, a policija je privela 45 izgrednika. U masovnoj tučnjavi ispred stadiona u Malmou sudjelovao je više od 150 osoba, a policija je tek nakon što je dovela dodatne snage uspjela razdvojiti sukobljene strane. "Ovaj okršaj je planiran. No, srećom uspjeli smo na vrijeme zaustaviti nerede, tako da nema teže ozlijeđenih," kazao je šef policije, Henrik Qvist. Malomo je pobijedio 1:0 i nakon dva kola zauzima drugo mjesto u prvoj finalnoj skupini s tri boda. U vodstvu je Rosenborg sa četiri boda, dok je na začelju FC Kopenhagen s jednim bodom. U drugoj skupini vodi IFG Goetheborg (3) ispred Vallerange (1) i Branana (1).

STOCKHOLM - Jedan od najboljih vrata na svijetu, Šveđanin Tommy Salo (34) najavio je napuštanje hokeja na ledu. "Imao sam sjajnu karijeru, međutim više nemam motiva. Ne želim upropastiti sve što sam godinama gradio. Potrebno je znati kada je vrijeme za oproštaj," kazao je Salo, koji je deset godina proveo u NHL ligi (New York Islandersi, Edmonton Oilersi, Colorado Avalanche), a najveći uspjeh u karijeri ostvario je 1994. godine kada je predvodio švedsku vrstu do zlatne olimpijske medalje. Salo je konac karijere dočekao u švedskoj ligi.

INDIAN WELLS - Rezultati susreta s ATP i WTA teniskog turnira u Indian Wellsu: TENISAČI - četvrtfinale: Guillermo Canas (Arg/N.14) - Tim Henman (VB/N.6) 7-6 (1), 7-5, Roger Federer (Švi/N.1) - Nicolas Kiefer (Njem) 6-4, 6-1, TENISAČICE - četvrtfinale: Lindsay Davenport (SAD/N.1) - Nathalie Dechy (Fra/N.7) 7-6 (2), 6-0, Maria Šarapova (Rus/N.3) - Mary Pierce (Fra) 6-4, 6-3

AMSTERDAM - U susretu 25. kola nizozemskog nogometnog prvenstva PSV Eindhoven je na gostovanju pobijedio Groningen 1:0. Pobjednički pogodak je postigao Jefferson Farfan u 45. minuti. Na ljestvici vodi PSV (64) ispred AZ Alkmaar (57) i Ajaxa (53).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙