FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Tijekom uskrsnih blagdana 1.065 prometnih prekršaja

ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Tijekom uskrsnih blagdana nazagrebačkim je cestama bilo raspoređeno 916 policajaca, koji suutvrdili 1.065 prekršaja, među kojima se 355 odnosilo na prekoračenjebrzine, rečeno je na konferenciji za novinare Policijske upravezagrebačke (PUZ).
ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Tijekom uskrsnih blagdana na zagrebačkim je cestama bilo raspoređeno 916 policajaca, koji su utvrdili 1.065 prekršaja, među kojima se 355 odnosilo na prekoračenje brzine, rečeno je na konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke (PUZ).

U 112 slučaja radilo se o prekršaju nevezivanja sigurnosnih pojaseva dok se 78 prekršaja odnosilo na vožnju pod utjecajem alkohola.

U 130 prometnih nesreća za uskrsne blagdane jedna je osoba smrtno stradala, četiri su zadobile teške tjelesne ozljede, a 24 su lakše ozlijeđene.

Tri osobe, među kojima i jedno dijete, teško su ozlijeđene u jučerašnjoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod naplatne kućice Zaprešić-Gubaševo.

Nakon što je preticao autobus desnom zaustavnog trakom, 56-godišnji vozač "peugeota 306" skrenuo je prvo na desnu pa na lijevu prometnu traku bez provjere može li to sigurno učiniti. U tom trenutku lijevim dijelom svog vozila naletio je na bočni dio automobila Toyota Starlet kojim je upravljao 43-godišnji vozač. U sudaru je Toyota odbačena na metalnu ogradu, dok je peugeot sletio sa ceste i prevrnuo se na krov.

U nesreći su teško ozlijeđeni vozač i 7-godišnje dijete iz peugeota, te putnica iz Toyote.

Medicinska pomoć pružena im je u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj i Općoj bolnici Sveti Duh.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙