FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 27. ožujka 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 21sat.
ZAGREB, 27. ožujka 2005.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 21 sat.

PULA - Pulski komunalni redari uklonili su plakate sa slikom generala Ante Gotovine što su se jutros pojavili u tom gradu, kao i jumbo-plakat koji je oko podne postavljen na gradskoj obilaznici, izvijestila je istarska policija. Policija traga za počiniteljima.

ZAGREB - Bivša gimnastičarka, skakačica u vodu, plivačica i atletičarka Zulejka Tućan-Stefanini, sudionica Olimpijade u Berlinu 1936., umrla je jutros u 94. godini života u Zagrebu, doznaje se danas od njezine obitelji. Zulejka Tućan-Stefanini rođena je 6. siječnja 1912., a u svojoj športskoj karijeri osvajala je trofeje iz čak 14 športskih disciplina. Bila je rekorderka na 80 metara s preponama, na 200 metara, skoku u vis, bacanju kugle, koplja i u troboju. Kao gimnastičarka bila je prvakinja države 1933. i 1935. Uz visoke športske njezino ime je zabilježeno i u umjetničkim krugovima, jer je bila zapažena skulptorica, odnosno keramičarka.

SPLIT - Nacionalna britanska avio-kompanija British Airways uvela je tri puta na tjedan zrakoplovnu liniju London - Split, a njezin prvi zrakoplov sletio je danas poslije podne u splitsku zračnu luku sa 153 putnika. Direktorica British Airwaysa za Hrvatsku Mirjana Dostal je istaknula da je danas njihov zrakoplov sletio i u Dubrovnik, a veza sa Splitom je "pravi magnet" za britanske turiste, koji žele uživati u čarima hrvatske jadranske obale. London će biti povezan sa Splitom tri puta na tjedan, dok će Dubrovnik imati svakodnevnu vezu na liniji London - Dubrovnik, a ne tri puta na tjedan kao prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙