FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hladnoća u Engleskoj zatvorila škole i blokirale vlakove i ceste

LONDON, 3. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Hladnoća i snijeg i dalje su učetvrtak harali Velikom Britanijom, posebice na jugoistoku Engleskegdje je 350 škola ostalo zatvoreno, dok su vlakovi i ceste blokiranisnijegom.
LONDON, 3. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Hladnoća i snijeg i dalje su u četvrtak harali Velikom Britanijom, posebice na jugoistoku Engleske gdje je 350 škola ostalo zatvoreno, dok su vlakovi i ceste blokirani snijegom.

Nove snježne padaline predviđaju se na istoku i sjeveroistoku, kao i u Škotskoj, prema meteorološkim izvještajima.

Brojne ceste ostale su zatvorene u četvrtak ujutro u vrijeme prometnih gužvi na jugu Engleske, izazvavši zastoj u predgrađima Londona.

Neke su željezničke linije ukinute, a kašnjenja su iznosila do 70 minuta.

Glavni grad se probudio pod žarkim suncem. No, da kaos bude veći londonska podzemna željeznica ometano je radila zbog kvara na signalizaciji, vrlo čestog u staroj i loše održavanoj mreži. Policija u Kentu upozorila je vozače na povećani rizik od poledice u četvrtak. Hladnoća bi trebala biti još naglašenija u četvrtak navečer s noćnim temperaturama koje bi mogle pasti do deset stupnjeva ispod ništice. Snijeg bi trebao nastaviti padati na jugu zemlje.

Nevrijeme traje već dva tjedna. Velika Britanija je imala najsnježniju veljaču unazad deset godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙