FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mongolija povlači diplomata iz Sofije nakon skandala s drogom

SOFIJA, 25. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Mongolija će povuči jednogsvog diplomata iz Bugarske nakon što ga je policija u središtu Sofijeuhitila s 23 milijuna dolara vrijednom drogom, objavilo je u petakbugarsko ministarstvo vanjskih poslova.
SOFIJA, 25. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Mongolija će povuči jednog svog diplomata iz Bugarske nakon što ga je policija u središtu Sofije uhitila s 23 milijuna dolara vrijednom drogom, objavilo je u petak bugarsko ministarstvo vanjskih poslova.

U zajedničkoj bugarsko-američkoj operaciji, policija je u prtljažniku automobila mongolskog diplomata pronašla 120 kilograma amfetamina zapakiranih u četiri torbe.

"Veleposlanstvo nam je priopćilo da će se jedan mongolski državljanin vratiti u Mongoliju 25. ožujka, zajedno s dužnosnikom koji je zbog toga došao u Bugarsku", stoji u priopćenju bugarskog ministarstva.

Policija je objavila da je operacija rezultat šestomjesečne istrage o ruti krijumčarenja narkotika iz Bugarske preko Turske na Bliski istok.

Sjeverna Koreja povukla je prošle godine svoje dva diplomata iz Bugarske nakon što su uhićeni i optuženi za krijumčarenje droge u susjednoj Turskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙