FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Podstanarka nožem izbola braću stanodavce

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Nakon svađe s dvojicom braće od kojihje s nevjenčanim suprugom iznajmila stan, 27-godišnja Zagrepčankasinoć je kuhinjskim nožem izbola stanodavce i nanijela im teškeozljede zbog kojih su zadržani na liječenju, doznaje se danas upoliciji.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Nakon svađe s dvojicom braće od kojih je s nevjenčanim suprugom iznajmila stan, 27-godišnja Zagrepčanka sinoć je kuhinjskim nožem izbola stanodavce i nanijela im teške ozljede zbog kojih su zadržani na liječenju, doznaje se danas u policiji.

Točne okolnosti ovog događaja policiji još nisu poznate, no 27-godišnjakinja je uhićena pod sumnjom da je u obiteljskoj kući na Črnomercu pokušala ubiti braću u dobi od 57 i 58 godina, kazala je policijska glasnogovornica Gordana Vulama. Dodala je da je uhićena policiji izjavila kako su je pijana braća maltretirali i udarili prije nego što ih je izbola, no na njenom tijelu nisu uočene nikakve ozljede koje bi potkrijepile takve tvrdnje.

Činjenica je da su braća bila u alkoholiziranom stanju, a svi detalji, kao i povod napada bit će poznati tek nakon što i oni iznesu svoje viđenje događaja, kaže Vulama.

U službenom policijskom izvješću navedeno je da su najmodavci u vidno alkoholiziranom stanju došli u kuhinju koju koriste 27-godišnjakinja i njen 46-godišnji nevjenčani suprug, gdje su zajedno konzumirali alkoholna pića. Nakon što joj je suprug izišao iz kuće došlo je do svađe i tjelesnog sukoba između nje i braće, a ona je sa stola uzela kuhinjski nož i obojicu više puta izbola u trbuh.

Liječnička pomoć im je pružena u bolnici Sv. Duh, gdje je utvrđeno da je mlađi brat zadobio osam, a stariji dvije ubodne rane. Obojica su operirani i sada se oporavljaju.

Vulama navodi da je mlađi brat u vrijeme dolaska u bolnicu imao 3,2 promila alkohola u krvi, dok su kod starijeg izmjerena 2,2 promila alkohola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙