FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Giovanni Rosso na oporavku u Puli

PULA,10. ožujka(Hina) - Hrvatski nogometni reprezentativac i članizraelskog Maccabija iz Haife Giovanni Rosso ovih se dana zbog ozljedenalazi na rehabilitaciji kod pulskog somatopeda mr. StanislavaPehareca.
PULA,10. ožujka(Hina) - Hrvatski nogometni reprezentativac i član izraelskog Maccabija iz Haife Giovanni Rosso ovih se dana zbog ozljede nalazi na rehabilitaciji kod pulskog somatopeda mr. Stanislava Pehareca.

Naime, u njegovoj poliklinici u Puli oporavlja se od kronične ozljede kralježnice nakon operativnog zahvata koji je obavljen u Njemačkoj.

"S rehabilitacijom smo započeli prije nekoliko dana a ona će potrajati još 5-6 dana zbog određenih slabosti koje su popratile njegovo stanje i ozljedu kralježnice tzv. dishushernije i posljedičnih pareza mišića lijeve noge. Ozljeda je teška pa je upravo iz tog razloga od iznimne važnosti preventivne i terapijske vježbe koje provodimo u našoj poliklinici", istaknuo je ravnatelj poliklinike mr. Stanislav Peharec.

"Nadam se da oporavak neće trajati dugo iako je u ovom trenutku najvažnije u potpunosti sanirati ozljedu", dodao je Giovanni Rosso koji očito ne krije zadovoljstvo nedavnim gostovanjem hrvatske reprezentacije u Izraelu.

"Bio je to pravi nogometni praznik u Izraelu jer tamo Hrvatsku smatraju nogometnom velesilom. Nažalost, naša reprezentacija to nije dokazala na terenu, igra nije bila na nekoj visokoj razini a i konačan rezultat je u konačnici mogao biti bolji. Međutim, vjerujem da ćemo se uspjeti plasirati na svjestsko prvenstvo iako će biti iznimno teško," dodao je Rosso, koji je posljednji nastup za hrvatsku vrstu imao na europskom prvenstvu u Portugalu protiv Engleske, a ukupno je prikupio 19 nastupa i postigao jedan pogodak u "kockastom" dresu.

"Teško je u ovakvom stanju razmišljati o nastupu za reprezentaciju. Moram priznati da velikih ambicija nemam... Već sam devet godina u Izraelu, u Maccabiju mi ugovor ističe na ljeto i već mi nude novi na 2-3 godine. Vjerojatno će to biti moj zadnji ugovor u Izraelu," zaključio je Giovanni Rosso.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙