FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za petak, 25. ožujka

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 25. ožujka.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 25. ožujka.

VATIKAN - Papa Ivan pavao II neće predvoditi procesiju Križnog puta koja se kod rimskog Koloseuma redovito održava na Veliki petak. Umjesto njega će procesiju predvoditi kardinal Camililo Ruini.

BIŠKEK - Kirigistanska oporba koja je u četvrtak preuzela nadzor nad zemljom trebala bi predstaviti novu vladu i tako smiriti napeto stanje u državi.

AICHI - Pod nazivom "Skok u uzbuđenje" bit će otvorena prva Svjetska izložba u 21. stoljeću. Na najvećem japanskom otoku Honshuu paviljonima će se svijetu šest mjeseci (do 25. 09.) predstavljati 121 zemlja, među kojima i Hrvatska. Hrvatski paviljon, zasnovan na ideji, planu i metafori solane, već i prije početka izazivao je veliku pozornost, pa se tijekom trajanja izložbe, koja se održava u znaku teme "Mudrost prirode", može očekivati velika posjećenost, osobito stoga što su Hrvatsku japanski obožavatelji prozvali "europskim nacionalnim parkom"

WASHINGTON - Američka državna tajnica Condoleezza Rice se sastaje s ministrom vanjskih poslova Bugarske Solomonom Passijem

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Nenad Zlatović

Prije podne: Sonja Djerasimović

Poslije podne: Domagoj Janković, Darko Vlahović

Večer: Duška Gerić Koren

Tel. : **385-1-4808645

Fax. : **385-1-4808822

E-mail: vpdesk@hina.hr

(Hina) xdam ydj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙