FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka premijera Sanadera u povodu Međunarodnog dana žena

ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader uputio je danasčestitku u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, u kojoj se, uzostalo ističe, kako nas taj dan podsjeća na više od devedeset godinadugu organiziranu borbu žena cijeloga svijeta za ravnopravnost ipravdu.
ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Premijer Ivo Sanader uputio je danas čestitku u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, u kojoj se, uz ostalo ističe, kako nas taj dan podsjeća na više od devedeset godina dugu organiziranu borbu žena cijeloga svijeta za ravnopravnost i pravdu.

"Vlada Republike Hrvatske nastoji na izjednačavanju deklarativnih i načelnih vrijednosti, kad je pitanju ravnopravnost žena, sa stvarnom osvješćenošću uloge žena u hrvatskome društvu, na povećanju njihove zastupljenosti u političkom, poslovnom i znanstvenom životu zemlje i olakšavanju njihovog svakodnevnoga života poštenijom podjelom društvenih uloga.

Uvjereni smo da je ostvarenje ženskih ljudskih prava uvjetovano istinskim i iskrenim povećanjem rodne osjetljivosti u svim područjima života, od obitelji do javnoga djelovanja.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, svim ženama čestitam Međunarodni dan žena", stoji u čestitki premijera Sanadera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙