FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kazalište Mala scena s predstavama na engleskom

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Večernja scena kazališta Mala scenaod jeseni počinje izvoditi predstave na engleskom jeziku, s hrvatskimtitlom.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Večernja scena kazališta Mala scena od jeseni počinje izvoditi predstave na engleskom jeziku, s hrvatskim titlom.

Kako je najavljeno iz tog kazališta, prva premijera bit će 20. listopada, a riječ je o tekstu suvremene britanske autorice Charlotte Jones "Humble Boy", u režiji Ivice Šimića i prijevodu Maje Oršić Magdić. Predstava će biti popraćena hrvatskim titlom. Audicija za tu predstavu održat će se 11. travnja.

Kao uvod u projekt kazališta na engleskom jeziku, Mala scena je najavila i izvođenje predstava sa svoga dosadašnjeg repertoara "ŽivotX3" i "Dokaz", 22. travnja i 13. svibnja, uz engleski titl.

Projekt je profesionalni iskorak koji bi trebao obogatiti kulturnu ponudu Zagreba, a Hrvatsku približiti modernim zapadnim trendovima, s obzirom na to da praksu izvođenja svjetskih hitova na engleskom jeziku imaju već kazališta u Beču, Pragu, Budimpešti i Varšavi, istaknuli su u Maloj sceni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙