FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vladimir Šeks zahvalio na sućuti u povodu smrti sina Domagoja

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora VladimirŠeks s obitelji zahvalio je danas svima koji su im u povodu tragičnesmrti sina Domagoja izrazili sućut i zajedno s njima podijelili bol itugu.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks s obitelji zahvalio je danas svima koji su im u povodu tragične smrti sina Domagoja izrazili sućut i zajedno s njima podijelili bol i tugu.

"U povodu tragične smrti sina Domagoja, u svoje osobno i ime moje obitelji, zahvaljujem svima koji su nam u najtežim trenucima uputili izraze sućuti i zajedno s nama podijelili bol i tugu. Hvala od srca!", stoji u pismu Vladimira Šeksa i njegove obitelji dostavljenog redakcijama hrvatskih medija.

Sin predsjednika Hrvatskog sabora, apsolvent studija sociologije i filozofije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu Domagoj Šeks (25), smrtno je stradao krajem prošlog mjeseca u Indiji gdje je nekoliko mjeseci boravio s prijateljima. Tijelo mu je pronađeno na obali u zapadnoindijskoj pokrajini Goi. Pokopan je u Osijeku 10. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙