FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra u 10 sati s Mirogoja ispraćaj D. Šeksa, pogreb poslijepodne u Osijeku

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Ispraćaj Domagoja Šeksa, sinapredsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, koji je smrtno stradaou Indiji, bit će sutra u 10 sati ispred mrtvačnice na zagrebačkomMirogoju, a pogreb će biti u 16,30 sati na Donjogradskom groblju uOsijeku.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Ispraćaj Domagoja Šeksa, sina predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, koji je smrtno stradao u Indiji, bit će sutra u 10 sati ispred mrtvačnice na zagrebačkom Mirogoju, a pogreb će biti u 16,30 sati na Donjogradskom groblju u Osijeku.

Sv. misa zadušnica održat će se u Donjogradskoj crkvi u Osijeku nakon pokopa.

Predstojnik Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Boris Abramović prenio je poruku obitelji Šeks u kojoj mole i zahvaljuju prijateljima i znancima da umjesto cvijeća i vijenaca kojima bi odali počast njihovom sinu Domagoju uplate dobrotvorne priloge humanitarnoj udruzi Hrabro srce za projekt Hitna služba za djecu s maliginim tumorima.

Domagoj Šeks smrtno je stradao u Indiji, a njegovo je tijelo, nakon što su ga roditelji Vladimir i Marija identificirali, jutros dopremljeno u Zagreb.

Dvadesetpetogodišnji Domagoj Šeks, apsolvent studija sociologije i filozofije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, boravio je u Indiji sa svojim prijateljima nekoliko mjeseci, a tijelo mu je pronađeno na obali zapadnoindijske pokrajine Goe. Bilo mu je to drugo putovanje u Indiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙