FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVP zahvalio Indiji na pomoći povodom smrti Domagoja Šeksa

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatsko ministarstvo vanjskihposlova i europskih integracija zahvalilo je priopćenjem u srijedunajvišim indijskim državnim dužnosnicima, indijskome ministarstvuvanjskih poslova te indijskom veleposlanstvu u Zagrebu na iznimnojpažnji i brizi iskazanoj predsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksunakon tragične smrti njegova sina Domagoja u indijskoj saveznoj državiGoi.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija zahvalilo je priopćenjem u srijedu najvišim indijskim državnim dužnosnicima, indijskome ministarstvu vanjskih poslova te indijskom veleposlanstvu u Zagrebu na iznimnoj pažnji i brizi iskazanoj predsjedniku Hrvatskog sabora Vladimiru Šeksu nakon tragične smrti njegova sina Domagoja u indijskoj saveznoj državi Goi.

Predsjednik indijske vlade Manmohan Singh zatražio je od vlasti indijske savezne države Goe da pruže svu pomoć predsjedniku Sabora Vladimiru Šeksu za njegova kratkog i tužnog posjeta Indiji, u ponedjeljak i utorak, kaže se u priopćenju.

Predsjednik indijskog parlamenta Shri Somnath Chatterjee osobno je nazvao predsjednika Šeksa tijekom njegova boravka u Indiji te mu izrazio svoju duboku sućut zbog tragične smrti njegova sina na tlu Indije.

Ministarstvo posebno zahvaljuje veleposlaniku Indije u Hrvatskoj Aneilu Mathraniju koji je ovih dana u Indiji osobitu pažnju i susretljivost iskazao predsjedniku Hrvatskog sabora Šeksu u tragičnim okolnostima koje su snašle njegovu obitelj, kaže se u priopćenju ministarstva vanjskih poslova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙