FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael ne namjerava napasti Iran

JERUZALEM, 22. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Izraelski premijer ArielSharon je izjavio u utorak na sastanku s predstavnicima američkogKongresa da nema namjeru napasti iranska nuklearna postrojenja, javljaagencija France Presse.
JERUZALEM, 22. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Izraelski premijer Ariel Sharon je izjavio u utorak na sastanku s predstavnicima američkog Kongresa da nema namjeru napasti iranska nuklearna postrojenja, javlja agencija France Presse.

"Premijer je članovima američkog Kongresa rekao da Izrael nema namjeru napasti Iran i nastavlja podržavati diplomatske napore i napore međunarodne zajednice, posebice SAD-a, u sprječavanju Irana da se opskrbi nuklearnim oružjem", kazao je glasnogovornik izraelskog premijera.

Početkom ovog mjeseca britanski je "Sunday Times" objavio kako Izrael ima planove za kombinirani zračni i kopneni napad na iranska nuklearna postrojenja ako ne uspiju diplomatski napori da se zaustavi teheranski nuklearni program.

Sharonov uži kabinet dao je "početni pristanak" za napad na privatnom sastanku u veljači na premijerovom imanju u pustinji Negev, pisao je "Sunday Times". Condoleezza Rice je odmah reagirala na tu vijest, objavivši da Washington neće sankcionirati bilo kakav izraelski napad na iranska nuklearna postrojenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙