FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Key Biscayne: Ljubičić i Ančić nositelji

KEY BISCAYNE, 22. ožujka 2005. (Hina) - Ivan Ljubičić, Mario Ančić iIvo Karlović u utorak su saznali ždrijeb za ATP Masters Series turnirau Key Biscayneu na Floridi, vrijednog 2.6 milijuna eura, dok je RokoKaranušić prošao prvo kolo kvalifikacija.
KEY BISCAYNE, 22. ožujka 2005. (Hina) - Ivan Ljubičić, Mario Ančić i Ivo Karlović u utorak su saznali ždrijeb za ATP Masters Series turnira u Key Biscayneu na Floridi, vrijednog 2.6 milijuna eura, dok je Roko Karanušić prošao prvo kolo kvalifikacija.

Karanušić je u utorak svladao Čeha Bogdana Ulichracha sa 7:5, 7:5, a u drugom kolu ide na poznatoga Francuza Arnauda Clementa.

Ljubičić je postavljen za 13. nositelja i u prvom kolu je slobodan, a potom čeka boljeh iz susreta Španjolca Alberta Martina i Argentinca Agustina Calleria. Sa Španjolcem Ivan nije dosad igrao, a Argentinca je dvaput pobijedio - na zemlji u Grazu 1999. i 2001. upravo u Key Biscayneu.

Ivo Karlović će u prvom kolu igrati sa Belgijancem Olivierom Rochusom, a loša vijest za Zagrepčanina je ta što će u slučaju pobjede ići na prvoga tenisača svijeta Rogera Federera. Belgijanca je Karlović pobijedio 2000. na challengeru u Douaiu, a lani je izgubio u Boca Ratonu.

Mario Ančić je 18. nositelj i u prvom kolu je slobodan, a u drugom se sastaje sa boljim iz dvoboja Brazilca Ricarda Melle i Španjolca Santiaga Venture. Loša vijest za Ančića bio bi prolaz Mella, od kojeg je hrvatski tenisač izgubio u čak četiri dvoboja, a zadnji puta lani u polufinalu Delray Beacha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙