FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA: Pokradena Kim Clijsters

INDIAN WELLS, 20. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Veliku sreću zbog trijumfau finalu 5.1 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u IndianWellsu belgijska tenisačica Kim Clijsters morala je zatomiti popovratku u svoju hotelsku sobu kada je ustanovila da je pokradena.
INDIAN WELLS, 20. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Veliku sreću zbog trijumfa u finalu 5.1 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u Indian Wellsu belgijska tenisačica Kim Clijsters morala je zatomiti po povratku u svoju hotelsku sobu kada je ustanovila da je pokradena.

Belgijanka je odjela u super-luksuznom apartmanu u samom središtu eksluzivnog kalifornijskog odmarališta, a zasad se zna da je ukradena velika količina gotovine.

"Već 12 godina putujem po svijetu i odsjedala sam čak i u užasnim hotelima, no do danas nikad nisam pokradena", kazala je Clijsters, koja je policiji morala dati i otiske prstiju, jer je navodno već priveden jedan osumnjičenik.

Za 21-godišnju Belgijanku koja se nakon ozljede ručnog zgloba vratila u vrhunski tenisa trijumfom nad Lindsay Davenport ostaje utjeha pobjednički ček na 332.000 dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙