FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici uglavnom suhi

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Promet je jutros slabe do srednjegustoće, kolnici su uglavnom suhi, a vlažnih kolnika mjestimice ima nacestama gorskih predjela, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Promet je jutros slabe do srednje gustoće, kolnici su uglavnom suhi, a vlažnih kolnika mjestimice ima na cestama gorskih predjela, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od tunela Rožman Brdo do vijadukta Hambarište u smjeru Zagreba, promet će teći usporeno voznim trakom. Na mostovima Mostine i Smokovik, danas i sutra, iz pravca Solina prema Splitu, prometovat će se naizmjenično zbog radova.

Također zbog radova je zatvoren dio preticajnog traka obilaznice Zagreba, na kraku čvora Lučko, koji vodi za Ljubljanu i Maribor; zbog radova je zatvoren dio servisne ceste čvora Lučko jug iz smjera Bregane. Radovi su i na dionici autoceste A3, Ivanja Reka-Ivanić Grad.

Do 2. travnja, svake noći, od 22 do 6 sati, u tunelu Učka se postavlja svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 m, biti reguliran semaforima.

Danas od 9 do 19 sati, zbog radova, za sav promet će biti zatvorena državna cesta D26, na dionici Dežanovac-Trojeglava, obilazni pravac je: ŽC3169 Dežanovac-Daruvar, D5 Daruvar-Kip, LC37151 Kip-Gornji Sređani i D26 Gornji Sređani-Donji Sređani-Trojeglava i obrnuto.

Do daljnjega, zbog radova, uvodi se privremeni režim prometovanja preko Krčkog mosta te je brzina vožnje njime ograničena na 40km/h.

Do 15. travnja 2005. godine zbog radova biti će zatvoren kranji desni vozni trak državne ceste D8, u Šibeniku na predjelu Vidici («tri trake»), prometovat će se samo preticajnim trakom.

Zbog radova na dionici državne ceste, D33, Skradin-Šibenik, na predjelu Lugovića do 26. ožujka prometuje se jednim kolničkim trakom.

Do 1. lipnja 2005. godine zbog radova biti će zatvoren desni vozni trak državne ceste D56, dionica 4, kroz grad Skradin, prometovat će se jednim trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Na autocesti A7, dionici Jurdani-Jušići, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Danas od 8 do 18 sati mjeri se nosivost kolnika na državnoj cesti D66, dionica Vozilići-Brseč, pa su mogući kraći zastoji.

Mogući su odroni zemlje i kamenja, na cestama kroz gorje, kao i na D205 Mokrice-Kumrovec, gdje HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Na dionicama državne ceste D1, GP Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, mjestimično i povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati, pa HAK moli vozače za strpljenje i oprez. Do završetka izgradnje privremenog priključka do gradilišta buduće A2 Zagreb-Macelj, na dionici D1, te Đurmanec-Lepajci promet regulira privremena signalizacija.

Radovi su i na D24 Možđenec-Kalnička Kapela, a promet teče izmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na raskrižju D510 i ŽC 2068 u Varaždinu, za sav su promet zatvorene dionice od spomenutog raskrižja do križanja sa Zagrebačkom ulicom, te dio od raskrižja D510 i ŽC 2068 do ulaza u AP Varaždin, odnosno Baumax. Promet državnom cestom D510 teći će u oba smjera.

Zbog razminiranja, povremeno će se za sav promet zatvarati ŽC 4236 Lipik-Gaj. Radovi će trajati još danas.

Na GP Macelj pojačan je ulaz teretnih vozila. Ostalim prijelazima prometuje se uglavnom bez dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙