FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki srednjoškolac ubio sedmero u Minnesoti, potom i sebe

WASHINGTON,22. ožujka(Hina) - Srednjoškolac iz američke savezne državeMinnesota ubio je u ponedjeljak baku i djeda i potom u svojoj srednjojškoli u indijanskom rezervatu ustrijelio još petero nakon čega jeizvršio samoubojstvo, javili su američki mediji.
WASHINGTON,22. ožujka(Hina) - Srednjoškolac iz američke savezne države Minnesota ubio je u ponedjeljak baku i djeda i potom u svojoj srednjoj školi u indijanskom rezervatu ustrijelio još petero nakon čega je izvršio samoubojstvo, javili su američki mediji.

Među ubijenima u srednjoj školi Red Lake na sjeveru Minnesote je i četvero učenika, nastavnik i čuvar, rekao je specijalni agent Paul McCabe na konferenciji za novinare.

On je kazao kako FBI smatra da je jedan od ubijenih učenika onaj koji je pucao.

Policija misli da je djelovao sam i još uvijek istražuje motive ovoga krvoprolića.

U pucnjavi je ranjeno 14 do 15 učenika od kojih je dvoje u kritičnom stanju.

Vlasti su nakon pucnjave u školi otkrile da je dječak prethodno ustrijelio svoju baku i djeda, a u pucnjavi je upotrijebi pištolj djeda koji je bio policajac.

Srednja škola Red Lake koju pohađa oko 300 učenika se nalazi u indijanskom rezervatu Red Lake oko 60 kilometara sjeverno od grada Bemidji u blizini granice s Kanadom, a nastanjuju ga indijanci plemena Chippewa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙